View Single Post

*Godišnji Tarot Horoskop za Znakove*
Old 25-02-2012, 03:52  
zvjezdica
Čarobnjak
 
zvjezdica's Avatar
 
zvjezdica je offline
Registrovan: Nov 2009
Poruke: 2,717
zvjezdica će postati poznat uskoro
Rep Power: 13
Standardno *Godišnji Tarot Horoskop za Znakove*

Dragi moji, evo mog poklona za vas u 2012. godini. Nadam se da će se svima ostvariti lijepe želje i da ćete biti zadovoljni ovom mojom Tarot analizom za vaš znak.

[B]NAPOMENA: horoskop je napravljen kao općeniti pregled važnijih događaja. Svakako, da neće svakom pripadniku znaka donjeti sve navedeno, ali za vaše osobne godišnje preglede potrebno je napraviti Tarot pregled godine samo za vas. Ukoliko ste zainteresirani, javite se. )

[/B]

OVAN


U ovoj godini Ovnovi mogu biti poprilično zadovoljni. Kraj njih će se naći osoba svjetlije puti koja ne mora nužno biti njihov partner. Može to biti i neki prijatelj, savjetnik, kolega ili šef, koji će im biti velika podrška. Ta je osoba po prirodi tajanstvena i ne govori mnogo. Karizmatična je i upija emocije okoline. No, koliko god bila smirena, ponekad zna i eksplodirati. Ova osoba će vam biti od pomoći upravo zato što je sposobna gledati stvari iz drugačije perspektive. Riječ je o kreativnoj osobi, punoj suosjećanja, ali koja spada u tipove ljudi koji ipak emocije drže pod svojom kontrolom. Nezavisna je i sigurna u sebe, može biti pravnik ili bilo koji poslovni čovjek. Obrazovna je i sposobna.Za Ovnove bi najbolje bilo da ove godine ne kalkuliraju mnogo i ne razmišljaju previše o stvarima koje trebaju napraviti, već da ih jednostavno naprave. Ukoliko usmjerite kreativnu energiju u stvaralaštvo očekujte pozitivne rezultate, ali ako se okrenete pretjeranom intelektualiziranju postoji opasnost da vam se svakodnevnica pretvori u nervozu, a vi u razdražljive i iritantne ljude. Imate mogućnost da proširite svoj društveni status. U poslu, pogotovo onom koji obuhvaća umjetnost, ezoteriju i rad sa ljudima, bit ćete dosta uspješni.

Pripazite na uklještenje živaca i iznenadne oscilacije energije. Uzimajte puno tekućine, ali ne pretjerujte sa alkoholom.

Obitelj će vam u ovoj godini biti jako bitna. Ovo je dobra godina za popravljanje i stabilizaciju financija. Ukoliko trebate investirati u nešto, učinite to bez straha. Također, postoji mogućnost promocije na poslu ili neke vrste poslovnog partnerstva, koji se može pokazati kao dobar korak. Također, moguća su i nasljedstva unutar obitelji.

Emotivni odnosi također imaju dobre predispozicije. Oni u braku i vezama imat će priliku da naprave reviziju odnosa i unaprijede ga. Oni koji nisu još zakoračili u brak neka se pripaze od odluka koje neće imati uporište u ljubavi, već će biti pritisak od strane obitelji. Slobodni mogu imati priliku da upoznaju zrelu osobu koja će već biti spremna za brak i ozbiljna u svojim namjerama, te će neki od vas ove godine biti i zaprošeni.

Ako vam treba emotivna ili financijska stabilnost, i ukoliko za to imate uvjeta, potražite je u članu porodice. Neki od vas možda se okrenu i nekoj vrsti pomaganja drugima kroz volonterstva ili humanitarni rad, jer će ova godina za vas donijeti prevlast vodenog elementa, i samim time ublažiti vašu vatru te vas omekšati.

Kako je jedna od karata upravo Karta želja, to dodatno daje naznaku za uspješnu godinu. Ispunjena je godina pred vama u kojoj možete ostvariti neke svoje želje i priuštiti si zadovoljstva. Pa vam se čak može ostvariti i nešto na što ni ne računate da je moguće.


Što reći, osim uživajte!

BIKBikove u ovoj godini očekuje dosta borbe. Što sa samima sobom, što sa drugima. Ovo je godina kada ćete se morati dokazivati na svakom koraku. Kao i obično, morat ćete se osloniti na svoje vlastite snage. Poneke situacije će od vas očekivati da se aktivno uključite u njih i borite se za ono što želite, ali i da branite svoje stavove. Na poslovnom planu moguća je pojava rivalstva. Nisu izostavljene ni moguće svađe oko nekih bitnih projekata na kojima radite ili na kojima ćete raditi. Najbolje što možete učiniti je da se ne obazirete puno na zle jezike i držite svoj stav. Oni kojima je posao povezan sa putovanjem ove godine bi mogli putovati češće nego inače. Događat će se i nagle i neočekivane odluke i vijesti koje će biti bitne za posao.


U emotivnom životu također vas očekuje dinamika. Isto tako, pripazite na svađe i smirite strasti, kad uvidite da bi se rasprava mogla razviti u svađu. Najveći problem će biti nemir unutar vas koji ćete nerijetko projicirati i na odnose, i tako si stvoriti dodatne probleme. Neke od vas će obuzeti i velika strast i bit će te skloni naglom zaljubljivanju. "Opasne" situacije u vama će buditi poriv za osvajanjem. Nekima predstoje razvodi, a nekima i bolni prekidi odnosa. Problem mnogih veza će biti i otkrivanje informacija i ponekih tračeva, savjet je da svaku informaciju prvo provjerite prije nego li okončate vezu.


Nažalost, karta 3. Mačeva nagovještava da vam predstoji period razdvajanja od drugih ljudi. Razvodi, raspadi veza i potrebna katarza osjećaja koji predugo čuče u vama, sada će isplivati na površinu. Oni koji su svjesni da se nalaze u lošim odnosima, mogu ublažiti bol prekida tako što će povući crtu na vrijeme. Oni koji budu zatvarali oči pred činjenicama i dopuštali si da bivaju poniženi u bilo kojoj vrsti odnosa, prolazit će na kraju kroz jako težak period. Strah da ćete ostati napušteni osjećat će se tokom godine, no ne prepuštajte mu se. Jer u konačnici, uvijek imamo sami sebe i to nam ni jedan rastanak ne može oduzeti ako to osvijestimo. Smrt nekoga koga poznajete može vam donijeti bol, ali shvatite to kao proces otpuštanja duše u novi život. U trenucima kada vam bude teško sjetite se najgorih stvari koje su vam se dogodile, a koje ste preživjeli i shvatit će te da se svi nalazimo u vrtlogu života koji se uvijek i koji će se uvijek okretati.


Ove godine vas može očekivati i neki sudski spor. Svakako kod potpisivanja bilo kakvih ugovora pripazite i pročitajte ih više puta. Oni koji imaju djecu često neće shvaćati njihovo ponašanje. Djeca će tražiti veću slobodu, a prepirke sa njima i glavobolje oko njih, također nisu isključene. Pripazite na tegobe sa kičmom i organima za probavu.


Bit će te dosta energični, pa bi najbolje bilo da višak energije usmjerite na neku sportsku aktivnost, ako ništa drugo, utrošite energiju na duže šetnje, jer će vam pod prevlasti zračnog elementa, zrak pomagati da razbistrite glavu. Mogući su izvjesni problemi sa ženskom osobom koja je osvetoljubljiva. Kako god bilo, godina pred vama puna je izazova, a na vama je da se hrabro borite, jer vi ste rođeni borci.

Sretno!

BLIZANCII vama, kao i Bikovima, 3. Mačeva nagovještava da vam predstoji period razdvajanja od drugih ljudi. Razvodi, raspadi veza i potrebna katarza od osjećaja koji predugo čuče u vama, sada će isplivati na površinu. Oni koji su svjesni da se nalaze u lošim odnosima, mogu ublažiti bol prekida tako što će povući crtu na vrijeme. Oni koji budu zatvarali oči pred činjenicama i dopuštali si da bivaju poniženi u bilo kojoj vrsti odnosa, prolazit će na kraju kroz jako težak period. Strah da ćete ostati napušteni osjećat će se tokom godine, no ne prepuštajte mu se. Jer u konačnici, uvijek imamo sami sebe i to nam ni jedan rastanak ne može oduzeti ako to osvijestimo. Smrt nekoga koga poznajete može vam donijeti bol, ali shvatite to kao proces otpuštanja duše u novi život. U trenucima kada vam bude teško sjetite se najgorih stvari koje su vam se dogodile, a koje ste preživjeli i shvatit će te da se svi nalazimo u vrtlogu života koji se uvijek i koji će se uvijek okretati.


Često vam se tokom godine može dogoditi da ne stanete iza svojih stavova i ne branite ih. Osjećat ćete teret umora i iscrpljenost, jer vučete neke zaostatke iz prošle godine koje niste razriješili. Samopouzdanja će vam nedostajati i često će vam se događati da u brzom reagiranju precijenite svoje mogućnosti. Mislit ćete da ste slabi pred drugima. Naravno, to nije tako, ali morate zaobilaziti padanje u depresiju. Moguća su odustajanja od planova i nezainteresiranost za nešto na čemu ste radili. Planovi i projekti mogu biti odgođeni i razduženi.


U negativnom gledanju na svijet oko sebe pazite da ne projicirate tu energiju i na odnose za koje ćete ove godine često misliti da su došli do svog maksimuma i da nema dalje.


Neizbježnim promjenama koje vas ove godine očekuju, sa obrnutom kartom Smrti, vi ćete se odupirati. Strah od promjena i novog životnog pravca blokirat će vas na putu prema novim iskustvima. U svim odnosima radije će te ostajati iako "brod tone", radi lažnog privida sigurnosti, nego što ćete se odvažiti okrenuti novu stranicu. Sve staro i dotrajalo, sve što već dugo vremena na funkcionira, a svjesni ste toga, ove godine mora biti otpušteno. Promjene su neizbježne i one će doći, na vama je samo da odaberete lakši put i ne suprotstavljate se njima jer što više budete otežavali, više će boljeti. Također, oni koji nisu u odnosima a neko vrijeme žele nekoga, neka se suzdrže od proganjanja, jer ničiju naklonost ne možete dobiti na silu. Mogući su ulasci bivših ljubavi ponovno u život. Ovog puta odvagnite i uvidite zaslužuju li novu priliku ili ne.
Čuvajte se depresije i alkohola. Ne budite tvrdoglavi. Na kraju godine očekuje vas važna životna promjena koja će biti dobra, iako vam se u početku možda neće činiti tako.Sretno!
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement