View Single Post

Old 28-08-2007, 20:36   #26
dacked
Veštac

dacked's Avatar

dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Aurora VIdi Poruku
Ovo je i kuca dalekog inostranstva, pa je i to jedna od solucija- da se zivi daleko od mjesta rodjenja. Uz to i znak Strijelca opet govori o inostranstvu. Kod tebe se tu nalaze So i Ur u konjukciji,pa onda i merkur, a to moze govoriti i o velikom uspjehu u bilo kakvom istrazivackom radu kao i u okultnim naukama. Posto Uran vlada 2.poljem i Marsom u 2., Sunce 8., a Merkur 6. ovo se sve moze vezati za tvoj posao i novac, ali ne samo tvoj novac nego i tudji. Sve ovo nalazi se u tom polju skrivenih stvari mozda mozes raditi kao finansijski inspektor ili tako nesto. Merkur u Strijelcu inace moze donijeti studije u inostranstvu. Posto Strijelac nije znak koji je lukav ili pokvaren, onda bih rekla da se moze desiti da na neki nacin budes prevarena uvezi posla ili novca.
Naravno, tu je i skolonost porocima raznih vrsta,ali ono sto ti je vazno, ustvari potrebno je da imas vrijeme koje ces provesti sama i to svakog dana. TO je neophodno. Znam osobu koja ima puno 12. polje i kod nje se to odrazilo na jako siromasan drustveni zivot. Uglavnom je vezana za kucu i porodicu i to svojom voljom, a dupla je Lavica, pa je zato to tako izrazeno.Ima mnogo razlicitih simbolika, tim prije jer su kod tebe 4. planete tu.
istina je da tokom dana moram neko vreme da provedem sama, jer psihicki me umara da ceo dan provedem sa ljudima, jedino tako mogu normalno da funkcionisem! sto se tice drustvenog zivota, nekada je bas bogat, a onda se umorim i povucem , sedim kuci svojom voljom i posvetim se samo bliskim ljudima! imam periode kada non-stop "zujim" negde i kada mi jednostvno prija povuceniji i mirniji zivot, sto zna da zbuni ljude u mojoj okolini, a i mene!
sto se tice poroka, nije da ih nije bilo, ali sve to u granici normale, ako moze tako da se kaze, znala sam uvek kada da povucem rucnu!
imam neke ponude za inostranstvo, ali nisam bas bila sigurna u to, mozda bih ipak trebalo da razmislim?
studirala sam prava (nisam ih zavrsila, mozda je ipak trebalo???, ali cu to da odbacim kao mogucnost), a sada studiram ekologiju, pa bih mozda mogla time da se bavim u inostranstvu i tamo da idem na doskolovavanje?
hvala ti puno, to je bio odgovor koji sam trazila!

Quote:
Originally Posted by Vojvotkinja VIdi Poruku
ma i ja sam neshto hipersenzitivna u zadnje vrijeme (valjda PMS yebem li ga ), pa sve primam k srcu..me 90 Ur, pa prasnem ehehhe..izvinjavam se :P
samo opusteno!
danas je tezak dan!
u temi "utorak" pise da se naoruzamo strpljenjem!

Last edited by Nenita : 04-09-2007 at 02:37.
Submit to Digg   Reply With Quote