Tema: Harmonije
View Single Post

Old 25-01-2010, 14:56  
zujalica
Čarobnjak
 
zujalica's Avatar
 
zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
Poruke: 2,593
zujalica će postati poznat uskoro
Rep Power: 14
Standardno

Quote:
Originally Posted by Shmishonja VIdi Poruku
Da, naravno da ima orbisa ~ pa ovo je isto kao da analizirate nečiju kartu ~ sva pravila analize su ista

To poklapanje pokazuje ili promene na poslu ili promene "društvenog" statusa ili pak (čak) stana & mesta gde sad živiš. Takodje, mogući su manji problemi sa finansijama ili pak veća ulaganja u neki privatan biznis ili pak renoviranje / kupovinu / prodaju stana. Moguć interesantan kontakt sa ljudima iz inostranstva, dok odnos sa partnerom se produbljuje (ili proširujete porodicu) Što se zdravlja tiče ~ obratiti pažnju na uro-genitalne probleme, slabiju cirkulaciju i probleme sa sluhom (koji se mogu javiti usled prehlade) a moguće je da će i jedan roditelj biti malo izbiljnije bolestan. Moguće su tužne vesti od daljnjih rodjaka (najverovatnije smrtni slučaj) ali je i dobijanje nekog sitnijeg nasledja od istog vrlo moguće.
Hvala puno... Uh... ovo ispade dosta precizno! 3 meseca pre nego sto napunih 38 , ja sam se preselila - promenila mesto boravka i uselila u stan koji je moja mama nasledila od svoje sestre i taj stan treba da se renovira kad stignu parice..., a njih nemaaa... tako da eto finansijskih problema. Sa selidbom ostala bez posla. Odnos sa partnerom se produbio jer sada smo u istom gradu...
Cirkulacija mi je hronicno slaba, stopala - led. Sluh - usla mi je voda u levo uvce i sad sa svakim pranjem kose, malo susti.
Mama je za sada dobro i nadam se da ce tako i ostati.
Ovo za dalje rodjake - za sada nista, a i ne verujem da ce me opet strefiti neko nasledstvo.
Moram uraditi i 39 harmoniju.
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement