View Single Post

Old 11-04-2007, 17:15  
uspavana
Prijatelj foruma
 
uspavana's Avatar
 
uspavana je offline
Registrovan: Aug 2006
Lokacija: Wonderland
Poruke: 412
uspavana je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

Do sad sam na ove uklještene gledala, ono kao, nešto kasnije dolaze do izražaja. Hmm...Ja sam Sco/Bliz. Baš kao i ti Anchy, imam uklj. Sco i Bik tj. ''zaglavljen'' stelijum u Sco : SMC, Me, Vtx, Ur, So, Ma uhhh... a u XII Bik mučnog Ju. Nema šanse da ova 6. nije radila kad su u pitanju tr. Pl kroz nju!? Ne preporučujem nikome il np. Ur 90 na istu... Jedino što mogu reći da sam se do pre 7, 8 godina pitala uvek: Ja Skorpija? Svašta! Ne znam da li sam posle prolaska Pl kroz Sco živa baš zato što je Pl vladar mog So, ne'am pojma. Asc Bliz a Me u toj Sco (6),o kako sam srećna što mi je baš Asc u Bliz.
Mogu reći da on u svakoj svojoj simbolici mnooogo bolje radi sad nego ranije! I danas nekako imam utisak da više podsećam (sama sebe) na Bliz. nego na tipičnu Sco! E sad ''dočarah'' li ikome išta
Anchy, tebi je ukljšten Ur u Sco...i bolje...uostalom ko njega takvog uopšte i da sputa
Aurora, malo ću off topic, Ve u Raku, Mo u 1. sa sve Ne ... a t.Ju kroz Str. tvoju 1. Ju je trenutno Retro, ali polako ali sigurno praviće 120 sa tvojim n. Ju koji je u 9. Vladar 9. So, eto ga u 7. Iskoristi!
__________________
http://img513.imageshack.us/img513/9212/jaavu0.gif

Last edited by uspavana; 11-04-2007 at 17:29..
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement