Quote:
Originally Posted by tomoos
Ali mogu ti samo reći da mislim kako ćeš imati JAKO PUNO USPJEHA U KARIJERI!!!! Ako treba probijat ćeš zidove glavom, ali uspjet ćeš.
|
Pa...ne bi da se hvalim sada, ali...VIDIMO SE NARODE NA VRHU! hihihih
Quote:
Tvoj problem je tvoj EGO! Da težak zadatak će tebi biti osloboditi se ega, jer tvoj ego ima tendenciju da raste godinama
|
Mislim da je ovo strasna bitka, ja znam da jeste problem kada se covjek bori sam sa sobom i to je sigurno najteze (alkoholicari, narkomani i ostali ovisnici- nisam jos taj stadij lol ), jos kada saznas da ces se citav zivot borit sam sa sobom, to je stvarno nizak udarac al et..heh....
Quote:
PAZI! već vidim dva aspekta ne planirane trudnoće djevojaka iz tvog života. Pazi da imaš zaštitu, jer te to direktno veže sa lilitom, ako ne priznaš koje se naprasno dogodi upropastio si si mir u odnosima sa bližnjima... I onda ona fortuna neće zasjati, a lilit u trećoj kući će ti oduzeti dar govora ili će ti vremenom dati govornu manu.
|
E ovde me interesuje, pretpostavljam, lilit znaci prokletstvo ili nesto lose (necu da se pravim kao joj vidi sta sam shvatio, jer sam stvarno rookie, noob, "zelen", i ostali pojmovi..hehehe)e sad si ti kao odgonetnuo da bi to meni moglo da bude otudjenje od porodice, bliznjih i da bi mogao imati govornih mana, a sada ako je fortuna, pretpostavljam sreca, kakvo me to blagostanje ocekuje ako ne padnem pod ruke "mracne strane"...muwahahaha.... mislim gdje bi mogao malo bolje ovo istrazit fortuna i lilit vidio sam ima nesto na forumu to cu kasnije pogledati ali ako ima neki dodatni izvor, cibni(baci) mi ime
Quote:
Saturn u petoj kući ti zapravo pomaže, da obuzdaš svoj seksualni život. Jer tu su se našle jake planete vrlo loše što se tiće sexa, ali saturn ti tu daje jednu vrstu TREZVENOSTI, ali ta trezvenost će se odraziti tek malo kasnije u životu.
|
Kad mi oci nisu ispale, heheheh, mislim kakav je to problem vezan za sex??? mislim kako "vrlo lose" ako mi to mozes pojasnit, stvarno jedva sam sebi dosao (just kidding)...
Quote:
Ovako još sam uoćio da tebe nešto koći SATURN180MARS a mars je u kući prijatelja. Bojiš se tu nekog odbacivanja od društa pa si zakoćen. Zbog nekih predrasuda. Ne znam toćno. To znaći da bi živio nekako drugaćije, ali zbog samog društva i straha od odbacivanja nemaš snage za to. A s druge strane se želiš JAKO DOKAZATI u društvu (prijateljima), toliko jako da postoji čak i opasnost od ozljeda. - kao TI SI MACHO!!!
|
Pa narode i ovdje su rijeci male da bi se opisao moj machohizam, mislim kada mi je dosadno palim sibice o bradu i spavam na kaktusima ali to je samo iz dosade....LOOOOOLLLLL
Quote:
NE ZNAM ZAŠTO TEBE ZANIMA LJUBAV - kad se ti ponašaš kao žigolo, moš naći koju oćeš.. Tu ti nije zatvoren put... barem ja mislim po horoskopu.
|
Dobro je znati da nemam carinskih pregleda i ostalih problema i gnjavaze na ovom zvjezdanom putu...

(mislim "baby would you like to take a ride in my jaguarrrrrrr"- oponasam r.williamsa iz epizode mtvcribs gdje on kao glumi Sean Connery-ija - ako citas, ovo iza crte, starno te zanima moj natal...samo nastavi... more power to you!!

)
Quote:
Što se tiće braka - to neće nikako biti konzervativno... nikako. To će biti moderno i drugima ne shvatljivo, čak mislim i otvoreno. Bit će ljubavi u braku
|
Nisam skuzio, "otvoreni brak" sta li si time htio reci, mislis mozda otvoreno iznosit svoje probleme koje imam sa partnerom i njih predstavljat okolini i tom istom partneru (mislim nista ne cuvati za sebe) ili mislis na "swingersku orjentaciju braka", kao ono otvoreno spavanje sa svakim, divlji zapad i to ili nesto deseto???
Quote:
Brak ti je ujedno i tvoja karmička lekcija da se naučiš odnosima i odgovornosti koju brak donosi.
|
Evo ponovo, jel ovo vezano isto za lilit i fortunu, ako znas gdje bi moglo se ovo dobro istrazit osim na forumu ili da vidim tvoje zanje o ovoj "igri
za srecu"
Quote:
ETO to bi bilo ukratko od mene ... ŽIVIO 
|
Kralju moj (ako te smijem tako zvat), sta ukratko?!...ovo je odlicno...mada bi mogao malo poradit na stilu pisanja :P lol....svaka ti cast nisam se nadao da bi TI mogao odgovorit ovdje jer si mi vec pomogao preko PM-a...FORUMASI tomoos rocks(

)...ooo jos nesto, imam problema sa kartom ne kontam je graficki, posto vidim da ti lagano shvatis koja planeta je u kojoj kuci, ko je kome vladar ko nije platio rentu

...pa me zanima kad budes u buducnosti "gubio vrijeme na forumu" da mi malo pomognes na tom pitanju..
Znam ljudi, stalno trazim neku pomoc, pomozite mi vamo, pomozite mi tamo...al sta cu kad sam ocajan....VRIM OD ZELJE ZA ZNANJEM samo mi treba vase usmjerenje, da ne trosim uzalud vrijeme
Pa eto vam svakakvih se argumenata iznijelo ovdje...no to nije znak da je dovoljno...svaka vasa "nova otkrica" ce dobro doci...mada posle tomoos-a slabo, al et probajte, od tipkanja nista ne boli
Do sljedeceg posta!!!! Hvala na paznji i strpljenju (ovo si djaba procito, sucker!! :P)