Quote:
Originally Posted by bik/lav
evo moja natalna..Interesuje me vase misljenje vezano za ljubav, veze i parterstva??
|
AJDE TI SEBE PRVO UPOZNAJ!
ASCEDENT ti je u lavu - i to te određuje kao osobu. Ti poprimaš većinu osobina lava, izgled ponašanje ček i bolesti od kojih pate klasični lavovi.
Znak koji ti je u suncu tek kasnije u životu može doći do izražaja.
Lavovi su ti ukratko: Egzibicionisti, sigurni u sebe, žele dominirati. Znaš opnekad biti i arogantan.
Tvoj vladar prve kuće je sunce, a sunce ti se nalazi u desetoj kući. To znaći da si privlačna ličnost. to ti daje i uspjeh u karijeri, pa tako i mnoga poznanstva. Ti si zapravo ponosni lav! Ako nešto znam o lavovima znam da ne trpe nikakve uvrijede.
Tvoja druga kuća govori o tome da te je strašno strah siromaštva, pa zbog toga novac trošiš vrlo oprezno. Do najsitnijih detalja razlažeš di ćeš uložiti kako što i gdje. Tu si vrlo proračunat, pedantan i pažljiv. Osim toga vladar te druge kuće je merkur i on ti daje tu proračunatost i mozak za lovu, međutim daje ti i dug jezik, ali pošto je merkur u 10 kući daje ti mogućnost visokih pozicija. Pa ćeš stoga iskoristiti svoju inteligenciju da napreduješ u karijeri. I tu ćeš ćak biti , dvoličan i perfidan pa ćeš uspjeti zbog blizanaca u merkuru koji ti pojačavaju taj merkur. Ali mogu ti samo reći da mislim kako ćeš imati JAKO PUNO USPJEHA U KARIJERI!!!! Ako treba probijat ćeš zidove glavom, ali uspjet ćeš. Tu abnormalnu snagu ti daje sunce u biku pa i ostale planete u drugoj kući.
Tvoja treća kuća je u vagi, vječito nešto važeš u odnosima sa svojima bližnjima. Tu si nekako indiferentan, ali i lepršav, razigran, cijeniš lijepo i uživaš u ugodnoj atmosferi svoje roditeljske kuće. Međutim tu i nije baš sve sjajno ... tu ti je lilit koji te oćito želi nećemu podućiti tu, ali na pokvaren način. Ali tu tu je i fortuna, pa ako savladaš tog lilita u obiteljskim odnosima, automatski ćeš biti dvostruko nagrađen.
A što je taj tvoj problem?!?! Tvoj problem je tvoj EGO! Da težak zadatak će tebi biti osloboditi se ega, jer tvoj ego ima tendenciju da raste godinama, pogotovo zbog lava na Ascedentu... Morat ćeš tu ići protiv sebe da uvažiš tuđa mišljenja, da razgovaraš sa svojom neposrednom okolinom, poslušaš ih i prihvatiš činjenicu da nisu samo tvoja razmišljanja ispravna i prva i da nisu samo tvoje potrebe prve. I tada ćeš biti nagrađen!!!
Četvrta i prva okultna - tu ti je pluton i tu si u škorpionu - to je vrlo jaka kombinacija - prvo škorpija te ne veže posebno za roditelje, s njima ko i bez njih. Mars u jedanaestoj kući govori da tvoji stavovi prema roditeljima direktno ovise o prijateljstvima i ljudima koji su ti prijatelji. Međutim pluton te veže za majku jakom energijom koja može biti dobra ili loša, ali to se direktno kosi sa tvojom karijerom. MISLIM, NISAM SIGURAN - pluton je tu retrogradan, s toga njegov utjecaj nije strašno jak.
Peta kuća je sex, odnos sa djecom, mladost veselje i zabava - Tu ti vlada planet jupiter koj će na uštrb svega toga dati sreću u karijeri. Međutim kada se stigneš posvetiti zabavi onda pretjeruješ. PAZI! već vidim dva aspekta ne planirane trudnoće djevojaka iz tvog života. Pazi da imaš zaštitu, jer te to direktno veže sa lilitom, ako ne priznaš koje se naprasno dogodi upropastio si si mir u odnosima sa bližnjima... I onda ona fortuna neće zasjati, a lilit u trećoj kući će ti oduzeti dar govora ili će ti vremenom dati govornu manu.
AKO budeš imao djecu i ako ih priznaš, odgajat ćeš ih na moderan način, međutim kod odgoja djece bi na svakom koraku trebao tražiti savjet iskusnih pedagoga ili već nekih specijalista koji znaju o odgoju i poslušati NJIH, a ne sebe!
Onaj tko će te voliti, tko će se zaljubiti u tebe je neptunovski tip osobe! - znaći sanjar. Ti privlaćiš umjetnice i tipove takvih osoba, pa osobe koje mogu imati veze sa vodom i sl..
Saturn u petoj kući ti zapravo pomaže, da obuzdaš svoj seksualni život. Jer tu su se našle jake planete vrlo loše što se tiće sexa, ali saturn ti tu daje jednu vrstu TREZVENOSTI, ali ta trezvenost će se odraziti tek malo kasnije u životu.
Šesta kuća ti predstavlja tvoje zdravlje. Tu si u jarcu, ti imaš bolesti od jarca. (pogledaj koje su slabe točke jarcima!) to su ujedno i tvoje slabe točke + slabe točke od lava (srce i krvotok).
Ovako još sam uoćio da tebe nešto koći SATURN180MARS a mars je u kući prijatelja. Bojiš se tu nekog odbacivanja od društa pa si zakoćen. Zbog nekih predrasuda. Ne znam toćno. To znaći da bi živio nekako drugaćije, ali zbog samog društva i straha od odbacivanja nemaš snage za to. A s druge strane se želiš JAKO DOKAZATI u društvu (prijateljima), toliko jako da postoji čak i opasnost od ozljeda. - kao TI SI MACHO!!!
Vać sam ti NA PM rekao da prijeti opasnost ZUBIMA, KOSTIMA (sportske povrijede), KOŽI, pa posebnu pozornost posveti oralnoj higijeni, pij kalcij, pazi se lomova kostiju i njeguj svoju kožu.
NE ZNAM ZAŠTO TEBE ZANIMA LJUBAV - kad se ti ponašaš kao žigolo, moš naći koju oćeš.. Tu ti nije zatvoren put... barem ja mislim po horoskopu.
Što se tiće braka - to neće nikako biti konzervativno... nikako. To će biti moderno i drugima ne shvatljivo, čak mislim i otvoreno. Bit će ljubavi u braku
SVOJU BUDUĆU ženu ćeš upoznati negdje na druženju mladih ljudi, možda na nekim sportskim događanjima, umjetničkim društvima, vodeni sportovi, i bilo koji drugi sportovi u dvoranama na izletima u kladionici. Brak ti je ujedno i tvoja karmička lekcija da se naučiš odnosima i odgovornosti koju brak donosi.
Mislim da bi trebao imati uspjeha u studiranju.
ETO to bi bilo ukratko od mene ... ŽIVIO