05-09-2008, 23:32
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
re: malo kasnim
Quote:
|
Originally Posted by Kora
Zanima me da li će se javiti? 03.09.2008. u 23h08 u Zvorniku
|
Ti Merkur, on Jupiter, oni imaju aplikaciju, ali ih na žalost prekidaju u tome Jupiterovi aspekti sa Suncem i Masom, pa samim tim, odgovor je negativan.
Quote:
|
Originally Posted by mara555
Pitanje postavljeno3.sept. u Torontu u 18,10h Da li ce mi pronaci izgubljena 2 kofera u putu (avio)??BG-Bec-Tor
|
Ovde nije odradjen "domaći zadatak"...
Ti si Saturn 11° Device u VII polju, izgubljeni koferi su predstavljeni retrogradnim Jupiterom 12° Jarca u XII polju, Mesec na 01° Škorpiona kreće ka vrhu IX polja ~ s obzirom da je Jupiter retrogradan u XII polju, to nam pokazuje ne samo da su koferi izgubljeni, već i da će se "vratiti". Dodatno i Mesec i Sunce će spojiti tebe kao Saturna sa Jupiterom ~ pa dobijamo dogovor koji je ~ pozitivan, koferi će biti nadjeni i vraćeni.
Quote:
|
Originally Posted by azur
Moj sin je konkurisao za posao u jednoj banci.Bio je na jednom testiranju I posle toga bi trebao da sledi razgovor ali jos uvek se nista ne desava. Da li ce dobiti posao -Skoplje 4sep 12:55pm
|
On je Mars na 10° Vage u horarnom X polju, tj. njegovom VI polju, Mesec je na 07°Škorpiona skoro na vrhu horarnog XII polja, njegovog VIII polja. Posao je predstavljen horarnim II poljem, koje je u Strelcu na samom kraju 29° sa retro Jupiterom na 12° Jarca upravo u tom polju! Krajnji stepen i retrogradnost nam upravo "kažu" da se situacija menja, posle te duže stagnacije. Ovde je baš "knjiški" primer promene : njegov vrh X polja je na 29° ~ kraj jedne etape [čekanje, jer je signifikator retro i u padu] a posle prelazi u znak Jarca, sa Satrunom na 11° Device koji ide ka vrhu njegovog VI polja ~ posao tj. on ide ka radnom mestu...
Da bi dobili potvrdan odgovor, mora da postoji povezanost izmedju vladara I i vladara X polja ~ sina i posla ~ u ovom slučaju ili Juptera sa Marsom ili Saturna sa Marsom. Takodje, gledamo da li Mesec sklapa neki aspekt ili sa Saturnom ili sa Jupiterom. Ovde imamo da Mesec prvo spaja Saturna pa Jupitera ~ tvoj sin [Mesec] će kroz poslovni razgovor [Rak umetnut u njegovom III polju] da spoji trenutnu stagnaciju sa novim radnim mestom ~ u prevodu ~ trebalo bi da dobije posao.
Quote:
|
Originally Posted by selena
pitanje je da li on osjeća nešto prema meni? pitanje postavljeno u zg-u 4.9.2008 u 14.56
|
Da bi otkrili šta neka osoba misli/oseća prema nama, SAMO posmatramo Ptolomejevu tabelu ~ ona nam daje "sliku i ton", a aspekti nam pokazuju "radnju".
Merkur na 08° Vage u IX polju i kreće se ka vrhu X polja.
~ njim vlada Venera
~ egzaltira Saturna
~ u triplicitetu je Saturna
~ u terminu je Venere
~ u licu je Meseca
~ sve vezano za Mars je izgon
~ sve vezano za Sunce je pad
--- prevod : njemu si ti vrlo privlačna, ali [svesno - nesvesno] zanemaruje tvoje emocije i ne trudi se puno da ih razume.
|
|
|