Tema: Deseta kuca
View Single Post

Old 04-09-2008, 21:34   #97
marijana511
Veštac

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Imam jednu veliku dilemu. Uskoro zavrsavam fakultet-ekonomiju. I postavlja se pitanje sta cu da radim u zivotu. Kako mene ekonomija zapravo nikada nije zanimala nego jezici, putovanja i uopste komunikacija sa lljudima, razmisljam koji bi to posao bio koji bi mogao da to sve poveze sa ekonomijom.
Merkur mi je u strelcu kao i Uran vladar asc-a, a zajedno su na MC-u, pa mi je logicno da me nabrojano zanima, ali mene u stvari kao Me-Ur tip interesuje 1000 razlicitih stvari, sve bih probala i sve bih radila. Vladar 10. kuce -Jupiter je u jarcu u 11. a vladar 9. u 12. u jarcu, pa mi se sve nekako cini da ce to biti neka zatvorena organizacija poput policije ili vojske ili vec neceg slicnog. Ali opet Jupiter u jarcu se nikako dobro ne oseca pa se plasim da cu da zaglavim na nekom poslu na kom necu biti srecna.
E sad mene interesuje preko kog polja i planete bih ja mogla da odredim u kojoj oblasti bih mogla da imam najveci uspeh, pri tom ne mislim na novac, vec gde bih se zaista pronasla i ostvarila?