View Single Post

?
Old 28-08-2008, 15:58   #203
plejada
Junior Member

plejada's Avatar

plejada je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno ?

u ranijim postovima spominjali ste asteroid Karma... u natalnoj moga starijeg sina (11.7.1998.Sarajevo) Karma se nalazi u 2.kući na 21. stepenu Vodolije, ali je retrogradna.

Može li mi neko (Princgora ili... ) reći da li je to loše ili ima neko specifično značenje (mislim na retrogradnost Karme)?

Naravno, interesuje me i moja karma. Na osnovu svega što pročitah skontah da sam bila baš grozna osoba

takođe, negdje pročitah tumačenja o modelima natalne karte (razbacana, svežanj, košara...) i moj model odgovara opisu košare...

KOŠARA Devet planeta ispunjava jednu stranu karte a deseta stoji u opoziciji s ostalima ('samotnjak'). Ovi ljudi usmjeravaju svoju energiju prema jednom jedinom cilju, misiji, te je postignuće tog cilja važno za njihovo psihološko dobro stanje. Ponekad nedostaje osjećaj za samo-očuvanjem.

... Saturn u 8.kući je ta izolirana planeta... Karma kod mene je u Škorpiji, 2. kuća... U 12. kući su Sunce, Mars,Uran, a na kraju 11. prema 12. je Pluton... KRASNO... pored toga Uran, Saturn i Sunce su međusobno aspektovani...

I zaista u sebi imam kočnice kojima je sistematski spriječavam sebe da idem "dalje"... imam dominantnog muža, bik-lav(25.4.1973.Beograd), nije on kriv ali ja sve podređujem njemu i to me stvarno već opterećuje previše. Imam osjećaj kao da mi je suđeno da pognem glavu i trpim. Ne mislim na razvod, već na osjećaj slobode koji sam nekad imala bez obzira s kim bila... pravim neke korake u zadnje vrijeme i imam viziju onoga što želim da budem (mislim na osobnost ne posao)...

Da li postoji šansa sa ovakvim rasporedom planeta da to i uspijem?

Hvala